Ett bra system gör dokumenthanteringen till en barnlek

Ett bra system gör dokumenthanteringen till en barnlek

dokumenter
finans innlag

Att hantera dokument är något som många drar sig för, speciellt om allt måste göras för hand. Utan ett system kan detta arbete ta flera timmar. Om man redan har mycket att göra under sin arbetsdag, kan detta extraarbete vara det som får stressbägaren att rinna över. Dokumenthantering behöver dock inte betyda en massa onödig stress eller frustration. Med ett ordentligt system slipper du och dina kollegor framtida problem och krångel. Här är ett par saker som ett dokumenthanteringssystem skulle kunna hjälpa ditt företag med.

Spara mycket tid och pengar

När man driver ett företag försöker man alltid se till att spara så mycket pengar och tid som möjligt. Det är viktigt att se till att alla resurser används väl och till rätt saker. Det är så du kan få ditt företag att utvecklas och bli ännu bättre. Något som kan kräva riktigt mycket resurser är just dokumenthantering. Om många av de anställda på företaget måste sitta och hantera dokument manuellt, kommer mycket tid och pengar gå upp i rök. Så behöver det dock inte vara. Om du investerar i ett användarvänligt dokumenthanteringssystem slipper alla i företaget krångla med och spilla tid på dokumenthantering. Ett bra system ger ett mycket bättre flöde i arbetet.

Önskar även du en mer optimerad dokumenthantering i ditt företag? Då ska du kontakta Tabellae. Tabellae har enormt mycket erfarenhet och kunskap när det kommer till just dokumenthanteringssystem. De vet även ett och annat om hur du skulle kunna förbättra till exempel Microsoft Dynamics 365.

styr på det

Ger en säkrare hantering

Ju lättare ditt system är att använda, desto lägre blir chansen för att ett fel eller dubbelarbete sker. Oavsett om du använder dig av Microsoft Dynamics 365 eller ett liknande ERP-system kan du förbättra det med hjälp av ett smidigt system för dokumenthantering. Med ett bra system på plats behöver du inte oroa dig för att viktig information ska läcka ut och hamna i fel händer. Ett dokumenthanteringssystem gör det även lättare för dig att distribuera viktiga dokument som bara måste komma fram i tid.

Hanterar ditt företag fortfarande sina dokument manuellt? Kanske har ditt företag ett äldre system för dokumenthantering? Då kan det vara på tiden att skaffa ett flexibelt och framtidsanpassat system. Med ett sådant system kan du se till att företagets alla dokument hanteras på ett säkert och effektivt sätt. Om du vill kunna hitta, redigera, skicka, signera eller skriva ut dokument effektivt och säkert ska du se över ditt företags dokumenthantering.

Slipp upplärning av nyanställda

En annan riktigt stor fördel med ett dokumenthanteringssystem är att det hjälper nyanställda att komma i gång på jobbet. Utan ett lättanvänt system kan du behöva lära upp den nyanställde innan hen kan börja arbeta effektivt. Om ett bra system redan finns på plats innebär det mycket mindre stress för både dig och den nyanställde.

Försök att hitta ett dokumenthanteringssystem som är så intuitivt och användarvänligt som möjligt. Då kan vem som helst hantera dokument utan att fel eller problem uppstår under vägen.

Lämna ett svar