Upptäck mer av Stockholm

Upptäck mer av Stockholm

luft
finans innlag

Stockholm är en fantastisk stad med mycket att upptäcka och uppleva. För att kunna se och uppleva så mycket som möjligt av vår härliga huvudstad, ska du testa flera olika färdmedel. Visste du att du kan uppleva Stockholm från vattnet i en båt eller från luften i en luftballong? Jo, det är sant! Här får du några bra tips som skulle kunna hjälpa dig att uppleva mycket mer nästa gång du besöker huvudstaden.

Se Stockholm från ovan

Ett underskattat sätt att uppleva huvudstaden på är med ballongflyg Stockholm. Att flyga med luftballong är på många sätt ett riktigt trevligt och spännande sätt att upptäcka nya saker på, speciellt i vår huvudstad. En fördel med att flyga ballong är att ballonger är långsammare än de flesta flygplan eller helikoptrar. De är dessutom mycket tystare, så de stör både dig och de runt om kring mycket mindre än många andra färdmedel. Med en luftballong Stockholm kan du alltså få en mycket lugnare och behagligare tur, samtidigt som du får se staden från en helt ny vinkel.

Om du själv skulle vilja prova på ballongflyg Stockholm, kan du läsa mer eller boka genom att klicka på följande länk: https://dreamballoon.se/.

ballongflygning

Stockholm från vattnet

Om du känner för en härlig stund på vattnet har Stockholm mycket att erbjuda dig. I Stockholms skärgård kan du åka på stillsamma båtturer och upptäcka de många öarna som finns där. Naturen är otroligt vacker i Skärgården, så det är helt klart en upplevelse som är värd att lägga några slantar på. Luften ute på vattnet är ofta riktigt frisk och sval, vilket är perfekt under de varmare dagarna på året. Om du besöker Stockholm under sommaren eller våren, ska du verkligen passa på att åka på minst en båttur.

När du reser runt i Stockholm ska du försöka passa på att ta del av så mycket som möjligt. Spendera en dag på vattnet, flyg med ballongflyg Stockholm nästa dag och promenera runt dagen därpå. Genom att kombinera olika färdsätt kommer du kunna maximera din tid i huvudstaden och hinna uppleva mycket mer än när du endast använder dig av ett färdsätt.

Stockholm på marknivå

Om du inte känner för att flyga ballongflyg Stockholm eller blir sjösjuk av att åka båt, skulle du kunna fortsätta upptäcka staden på marknivå i stället. Det finns många sätt att färdas på marknivå i Stockholm stad. När vädret är fint kan du antingen promenera eller cykla runt de många gatorna, vägarna eller torgen. Ta en paus i en av de vackra parkerna, eller slå dig ned på en parkbänk vid vattnet för att njuta av en kopp kaffe innan du ger dig vidare ut på flera Stockholmsäventyr. Kanske fortsätter du med lite shopping, eller besöker någon av Stockholms många sevärdheter? Det finns alltid något nytt att uppleva i Stockholm.

Om vädret är lite sämre, kan du resa med buss, taxi eller pendeltåg. I Stockholm finns det många olika valmöjligheter när det kommer till kollektivtrafik. Välj bara en form som passar dig bäst.

Lämna ett svar