Paw Patrol leksaker roar många barn

Paw Patrol leksaker roar många barn

finans innlag

Tv-serien Paw Patroll, eller Tasspatrullen som den heter på svenska, den är det många barn som gillar. Som tur är så finns det även en massa Paw Patrol leksaker som går att leka med. Serien är animerad och handlar om Ryder, en ung pojke och hans modiga valpar som heter Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye. Du kan köpa Paw Patrol leksaker på https://www.billiglek.se/shop/406-paw-patrol/. Alla hundarna, de har olika specialområden samt att de så klart har fräcka räddningsfordon.

Marshall är brandman samt sjukvårdskunnig och Skye har en räddningshelikopter hon flyger med. Chase är en polishund och spårhund och Zuma är expert på att utföra räddningar ur vatten. Alla dessa valpar, plus de andra, de finns att hitta som leksaker i olika utföranden samt olika storlekar.

Köp Paw Patrol leksaker i present

Om det är så att ditt barn har en eller kanske flera valpar som favorit i serien, så passar det ju utmärkt att köpa Paw Patrol leksaker i present. En stor del av serien, det är ju valparnas olika fordon som de använder sig av då de ska göra olika räddningsuppdrag. Det är polisbilar, brandbilar, helikoptrar och en massa mer. Givetvis finns de alla i leksaksformat.

Skye, hon har en rosa helikopter och med den kan hon ta sig an alla slags räddningsuppdrag som sker i luften. Varför inte satsa på ett bra lekset där det ingår både en helikopter samt valpen Skye?

En annan valp är Marshall, som är brandman och som då givetvis kör en brandbil. Det går att köpa ett set med Marshall och hans brandbil.

Chase är polishunden, som kör en alldeles egen polisbil där alla valparna får plats. I bilen finns det även andra mindre fordon som går att ta ut.

Satsa på roliga leksaker med Paw Patrol

Det finns idag många varianter av Paw Patrol leksaker. En riktigt populär variant är The Ultimate Police Cruiser. Det är en stor polisbil, som tillhör Chase. Den är hela 50 cm lång samt att i fordonet finns det plats för flera olika räddningsfordon. Bilen har även en kanon, med tre raketer som går att skjuta iväg. Denna kanon går att fästa på bilen samt även på helikoptern som följer med.

Marshall RC Firetruck är en annan mycket populär leksak från Paw Patrol. Det är då en stor brandbil, där Marshall ingår. Bilen i sig går att fjärrstyra samt att den har blinkande ljus och en stege som går att fälla ut.

Många äventyr med Paw Patrol

Genom att köpa Paw Patrol leksaker till ditt barn, så kan de ha många timmars skoj. De kan återuppleva det som de sett i serien eller hitta på egna äventyr och räddningsuppdrag. Utöver att det finns Paw Patrol leksaker i form av valpar och fordon, så finns de även som mjukisdjur, som pussel, som målarböcker och så vidare. Hos Billig Lek kan du hitta flera bra Paw Patrol leksaker att köpa till ditt barn. Det oavsett vilken valp som är just deras favorit.

Lämna ett svar