Inred med päls och fårskinn

Inred med päls och fårskinn

pälls
finans innlag

Äkta päls och fårskinn, det är en riktigt snygg inredningsdetalj, som kan användas på en mängd olika sätt. En del tänker att det passar bäst in under de kalla vintermånaderna, men det är lika snyggt att ha päls och fårskinn året om. När man talar om olika pälsar och skinn som passar bra att inreda med så är det ofta fårskinnet de flesta tänker på. Men det går även använda ett snyggt renskinn, så väl som päls och skinn från kanin, räv, mink, get och så vidare.

Olika sätt att inreda på

Med päls och skinn kan du få en varm och ombonad känsla hemma. Det är rätt fint att ha ett eller flera fårskinn, eller det skinn du gillar, och placera ut det i ditt hem på olika sätt.  På sängen är det inte fel att ha ett mjukt fårskinn, istället för ett överkast. Det ger ett snyggt blickfång. Om du har en uteplats, med trämöbler, så passar det utmärkt att mjuka upp dem med rätt sorts skinn. Det ser inbjudande ut att sätta sig och är superskönt att sitta på!

En stor fördel med fårskinn och även andra pälsar, är att det är ju en flyttbar inredningsdetalj. Det gör att du ett tag kan ha det i en fåtölj i vardagsrummet, för att sedan byta och flytta den till kökssoffan. Skinn och päls har värmande egenskaper samt en lång hållbarhet. Det gör att det passar bra att ha dem ute så väl som inne. Du kan inreda och förändra på en massa olika sätt genom att satsa på bra päls och skinn.

pälls

Olika former och färger

Idag går det ju att få tag på fårskinn samt andra pälsar i en mängd olika former samt även färger. Det finns så klart naturliga färger, men det finns även de som färgar skinnen innan de säljer dem. När det gäller fårskinn, så är det inte mycket som slår den äkta varan, men det finns idag ett fåtal fuskvarianter som är helt ok.

Med olika skinn och päls, så kan du mjuka upp dina möbler hemma, samt ge ett rum en helt ny stil. Det går ha dem på soffan, på stolar och till och med på golvet som en matta. Det är inte heller fel att ha ett mjukt fårskinn i barnvagnen. Det gör att barnet har det varmt, mjukt och skönt ute på er promenad!

Satsa på bra päls och skinn

Om du känner att du vill inreda med päls och skinn, se till att satsa på äkta varan. Det finns idag en del fuskpälsar, men tillverkningen av dem är sällan bra för miljön eller klimatet samt att dess material inte alltid är bra att ha nära kroppen heller för den delen. Du som vill hitta bra skinn och päls av riktigt bra kvalitet, du kan kika in hos Leatherhouse. Hos dem finns det allt från vackra fårskinn till päls och skinn från andra djur. De har även ett brett sortiment av läder samt annat.

Lämna ett svar